Kedves Érdeklődő!

Az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely megfelel az új GDPR-szabályozásnak.

Az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely nyilvántartja azokat az adatokat, amelyeket a programunk iránt érdeklődők a honlapunkon önkéntesen megadnak. Ezeket az adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, munkahely, levelezési cím, beosztás) csak a civil társaság szakmai tevékenységével kapcsolatban tartjuk nyilván, harmadik fél számára nem adjuk ki.

Mindezekre az adatokra azért van szükségünk, hogy eljuttathassuk tagjaink számára a Szakértői Műhely tevékenységével kapcsolatos információkat: hírleveleinket, rendezvényeink meghívóit, valamint a tagjaink által igénybe vehető lehetőségekről szóló tájékoztatókat.

Az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely adatkezelési szabályzata és tájékoztatója a honlapunkon, a www.plusz1baba.hu olvasható.

Amennyiben töröltetni szeretné az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely által kezelt adatait kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben jelezze számunkra!


Együttműködését köszönve, üdvözlettel:

Dr. Benda József


Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely, vezető